Nyitó oldal     Épülő házaink
Vásárlóink beszélnek...
Függőcinege utca, Bp. XVII. Ker.
"Olyan mintha lefizettek volna..."
Függőcinege utca, Bp. XVII. Ker.
"Itt van a szép nagy erdő..."
Postamester utca, Bp. XVII. Ker.
"Sok kerületben éltem már, de ez..."
Réticsík utca, Bp. XVII. Ker.
"Itt élek mióta az eszemet tudom..."
Toldi Miklós utca, Bp. XVII. Ker.
"Igen, stimmel ami a névben van..."
Gábor Áron utca, Maglód
"Jól döntöttem Maglódot illetően..."
Vásárlóink írják
"Csöndes, de mégis fővárosi kerület - Kert, nyugalom, csönd, no smog! - Sosem kerestünk a belvárosban lakást, mivel külső kerületben nőttünk fel."
Gulyásné Fekete Mária

"Korrekt, megbizható a cég! Betartották a határidőket, rugalmasan kezeltek mindent - Nagyon kedvezőek a négyzetméter árak - Imádunk itt lakni, a lakás, a környezet, megfelel az igényeinknek - Nem szeretjük a nagy nyüzsgést, tisztább a levegő, nincs akkora stressz - Tetszik ez a kertvárosi élet, csak kertesházat kerestünk, itt szeretnénk családot alapítani."
Kelemenék, Függőcinege utca

"Jól érezzük magunkat Rákoskerten. A lakás kielégíti az igényeinket, szeretünk itt lakni - Rugalmasak, segítőkészek, a hitel intézéskor csak két alkalommal kellett bankba menni - Szerintünk profik - Nagyon körbenéztünk a piacon, nem kaptunk jobb ajánlatot - Ár/érték arányban a Minőség-Magyar Bt. volt a legjobb (2006)."
3 tagú család, Andráshida utca


Energetikai felújítás
Új aloldalunkat is folyamatosan fejlesztjük. www.energetikaifelujitas.hu Fűtéskorszerűsítés, zöld házak, környezettudatos építés...
Előzetes energetikai felmérés és vizsgálat során megállapítjuk, hogy milyen lehetőségek vannak az épület felújítására...
Állunk rendelkezésre energia tanúsítvány kiállításának ügyében is!